© gino debruyne & architecten        050/40.86.86        ontwerpburo@ginodebruyne.be        designed by YB
Gino Debruyne & Architecten werd opgericht in 1989 en wordt geleid door Gino Debruyne, ingenieur-architect met 12 vaste (ingenieur-) architecten. Het kantoor bevindt zich in Brugge Sint-Michiels.

Gino Debruyne & Architecten kiest vanuit een grote procesbereidheid projecten of neemt deel aan architectuurwedstrijden of kandidatuurstellingen waarvan de opdracht vanuit intense betrokkenheid met de bouwpartners architecturale kwaliteit, beleveniswaarde en meerdimensionele benadering van het programma verrijkend en gelaagd genereert in het finaal bouwen van een vise of concept.


De architectuur is rationeel doordacht, geeft misschien niet meteen het evidente antwoord op het progamma,  maar zoekt verder ‘mee om meer’ te halen uit de opdracht. Het resultaat is soms verrassend maar gelaagd om te slagen voor de gebruiker.


Gino Debruyne & Architecten won tal van architectuurwedstrijden zoals het Stadskantoor van Torhout, woonzorgcentra in diverse steden en gemeenten, scholenbouw en winnaar van competitie voor Scholen van Morgen in Torhout en Izegem, winnaar nieuw administratief centrum voor Oudenburg, de architectuurprijs van Stad Brugge compact bouwen in de binnenstad, kantoor  en onthaalgebouw voor Syntra West Brugge, onthaalgebouw voor het Psychiatrisch Ziekenhuis Onze Lieve Vrouw in Brugge, collectieve woningbouw voor huisvestingsmaatschappijen in regio Brugge, diverse projecten in de zorgsector voor verschillende groepen van mensen met beperking (NAH patiënten, doofblinden en bewoners met meervoudige beperking,…), winnaar wedstijden kantoren Wit -Gele Kruis in Ieper en Waregem, private woningen en kantoren,…